Amikor közlekedünk, utakon haladunk, vagy hidakon autózunk át, akkor természetes, hogy biztonságosan használhatjuk azokat, vagy ha belépünk egy épületbe, eszünkbe sem jut, hogy összedőlhet. Ez többek között azért is van, mert amióta épít az ember, nemcsak megfelelő szakembereket alkalmaz, hanem minden esetben szükséges a mérnöki tevékenység. Mérnök nélkül a hidak nem érnének össze, a házak összedőlnének, nem lennének csatornák, utak, semmi nem működne, ami egy civilizált életformához szervesen hozzátartozik.

Mikor szükséges a mérnöki tanácsadás?

Abban a pillanatban, amikor egy építési projekt tervezési stádiumban van, már akkor jelen vannak a mérnökök, hiszen ők tervezik az épületet, utat vagy csatornát, mégis ezen felül sokféle mérnöki munkára van szükség, mert minden egyes munka folyamatot végig kell gondolni, és mindent ellenőrizni, ezért vannak jelen a műszaki ellenőrök, akik elvégzik a teljes körű műszaki ellenőrzést. Cégünk a mérnöki tanácsadás során megosztja tapasztalatait az építtetővel, és mindenre kiterjedő munkát végez annak érdekében, hogy az adott építmény műszaki állapota a legbiztonságosabban működjön. Segítünk a legjobb döntést meghozni, és szakmailag alátámasztjuk véleményünket, megtaláljuk a legjobb műszaki megoldást. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy az építtetőnek olyan tanácsokat adjunk, amelyek a legjobb megoldásokat eredményezik.

Mindenhol jelen vagyunk

Mérnöki munkára minden olyan esetben szükség van, amikor egy projekt műszaki tartalommal bír. Lehet ez egy munkagép vagy egy ingatlan, elég széles spektrumon vagyunk jelen. Mi a sok lehetőség közül az építőipart választottuk, mert ebben látjuk a legtöbb szépséget és a legnagyobb kihívást. A mérnöki tanácsadás során olyan szakemberekkel dolgozunk, akiknek szintén szívügyük a minőségi munka és a kreatív megoldások alkalmazása. Nemcsak az a célunk, hogy megfeleljünk az igényeknek, hanem ezen túlmutatva olyan megoldásokat tárjunk fel, amelyek egyediek és testre szabottak. Mindenütt jelen vagyunk, ahol épületet húznak fel, hidat, csatornát, vagy utakat építenek, vagyis ott vagyunk mindenki életében, aki civilizált életet él, városban közlekedik vagy autópályán halad autójával. Igaz, láthatatlanok vagyunk és biztosan senki nem gondol a mérnökökre, amikor utazik, vagy belép egy épületbe, de ez a mi sikerünk mérőfoka, hiszen ha baj van, csak akkor emlegetik a mérnöki munkát. Amíg minden rendben van, addig nem vagyunk fontosak, és ez így van jól.

Mit jelent az építőiparban a mérnöki tanácsadás?

Azzal mindenki tisztában van, hogy az építőipar mérnöki munka nélkül nem létezik. Mégis szükség van egy olyan objektív rálátással rendelkező szakember gárdára, amely még a projekt elindítása előtt olyan tanácsokat nyújt az építtetőnek, ami növeli az adott építmény műszaki biztonságát. A tanácsadás során a mérnöknek tisztában kell lennie a legújabb technológiákkal, azok működésével és az árakkal is, vagyis nagyon sokrétű ismeretre és tapasztalatra van szüksége egy jó mérnöknek, ezért vállalatunkban állandóan képezzük magunkat, hogy eleget tudjunk tenni minden kérésnek és lépést tudjunk tartani a szinte naponta változó innovatív megoldásokkal, valamint a gyakorlatba is el tudjuk helyezni ezeket a megoldásokat. Így biztosak lehetünk abban, hogy munkánk eredményes  lesz, és évek múlva sem mondható elavultnak. A mérnöki tanácsadás azért fontos az építőiparban, mert olyan naprakész megoldásokat tudunk nyújtani, amelyekkel az építtető még nem is találkozott. A mérnöki munka az építőiparban kulcsfontosságú, mert ha nem megfelelően épül fel egy épület, akkor az emberéleteket is követelhet, ezért fektetünk nagy hangsúlyt a folyamatos képzésekre. Csapatunk a legkiválóbb szakemberekkel dolgozik, referenciáink, a megépített projektek magukért beszélnek. Jó látni azt, hogy egy olyan épület, út vagy híd, melynek megépítésében részt vettünk, nemcsak szép, de évek múlva is jól funkcionál. Mi magunk is használjuk ezeket az építményeket, és büszkék vagyunk munkánkra.

mérnöki tanácsadás kikerülhetetlen, ha biztonságos, innovatív megoldásokat szeretne a készülő projektbe. Már akkor hívjon minket, amikor még nem kezdődött el a tervezés sem, mert mi olyan tanácsokat adunk, miután megismertük az igényeit, amelyek újszerűek, sőt még környezetbarát megoldásokat is tartalmazhatnak. Azt szeretnénk elérni, hogy a tanácsadásunk mentén induljon meg az aktuális munka.