Cégünk alapvetően az építőiparban folytat tevékenységet, az utóbbi időben azonban úgy adódott, hogy az irodák bérbeadása mellett másik tevékenységünk a raktárak kiadása lett. Ezek a raktár helyiségek Szegeden találhatók, könnyen megközelíthető helyen vannak, szárazak és tiszták, nagy biztonsággal lehet tárolni bennük akár élelmiszert is. Méretüket tekintve a 4 nm-estől a 220 nm-esig mindenki kiválaszthatja magának azt a nagyságot, amelyik a tevékenységéhez szükséges. Ezek a bérlemények fűtött, őrzött területen helyezkednek el, parkolási lehetőséggel.

Miért szívügyünk a raktárak bérbeadása?

Amikor elkezdtünk bérbeadással foglalkozni, tudtuk, hogy ugyanolyan erőbedobással fogjuk csinálni, mint az építőipari tevékenységet, legyen az a mérnöki tanácsadás vagy a teljes körű műszaki ellenőrzés. Úgy gondoljuk, csak úgy érdemes dolgozni, ha kihozzuk magunkból a maximumot, és csak így érhetünk el sikereket. Ezért nagy gondot fordítunk a kiadás előtt a kommunikációra, hogy megtudjuk, mivel foglalkozik az a személy vagy cég, aki ki akarja venni a raktárunkat. Szeretünk jó kapcsolatot ápolni bérlőinkkel, és örömmel tölt el minket, ha megtalálták nálunk a számításaikat. Jó látni, ha részesei lehetünk a tevékenységüknek, ami folyamatosan fejlődik és megújul. A bérleti díjak is kedvezőek, és a rezsi sem magas.

Mit szeretnénk elérni?

Mivel szívügyünkké vált a raktárak bérbeadása, azt szeretnénk, hogy ha bérlőink meg lennének elégedve a raktárak állapotával és a lokációval. Ezért szeretnénk a maximumot kihozni a helyiségekből, és mindent megteszünk azért, hogy ezek a raktárak mindig tiszták és szárazak legyenek. Olyan bérlőket szeretnénk, akik hosszú távban gondolkodnak, és rendeltetésüknek megfelelően használják a raktárakat, valamint jó üzleti kapcsolatban lehetünk velük. Ezért is választjuk ki gondosan a bérlőinket, nem szeretnénk kellemetlenségeket, sem félreértéseket.

Mit lehet tárolni a raktárakban?

Az általunk bérbe adott raktárhelyiségekben szinte mindent lehet tárolni, kivéve természetesen a veszélyes vagy illegális dolgokat, mint például fegyverek, vagy lopott tárgyak, az ilyen eseteket mindig kiszűrjük még a bérbeadás előtt, mert nem szeretnénk illegális dolgoknak részesei lenni. Mivel a helyiségek szárazak és fűtöttek, ezért szinte mindent lehet ott tartani, a műszaki cikkektől a ruhákig vagy a bútorokig bármit. Mivel a parkolás is egyszerű, ezért a szállítás is megoldható. A raktárak bérbeadása számunkra egy jó lehetőség arra, hogy részt vehessünk mások sikerében és fejlődésében, jó azt látni, hogy a bérlőinket segítjük a bérbeadással. Azonban azt is elvárjuk, hogy a bérleményeket rendeltetésüknek megfelelően használják, és úgy dolgozzanak bennük, mintha a sajátjuk lenne. Nem szeretnénk, ha a tárolás során elszaporodnának a rágcsálók vagy kártékony rovarok, vagy ha mégis észlelik ezt, akkor tegyenek ellene.

Kiadó raktáraink alkalmasak webáruház üzemeltetésére, vagy nagykereskedelmi forgalom bonyolítására. Amennyiben ügyfeleket is fogadnak a raktárakban, vagy nemcsak tárolásra használják, de dolgoznak is ott nap mint nap, akkor érdemes jobb, élhetőbb légkört teremteni, hogy a dolgozók vagy az ügyfelek tiszta, rendezett helyiségbe érkezzenek.

raktárak bérbeadása sok lehetőséget rejt magában, szeretünk ezzel foglalkozni, kapcsolatokat kialakítani.

Céljaink és feladataink

Céljaink között szerepel a kiadó raktárak, illetve irodák számának bővítése, valamint a meglévők folyamatos karbantartása. Úgy gondoljuk, hogy ha bizonyos elvárásaink vannak a bérlők felé, akkor nekünk is úgy kell kiadni a bérleményeket, hogy minden igényt kielégítsenek, hogy tiszták és szárazak legyenek a raktárak. Bármilyen probléma esetén igyekszünk orvosolni a hibákat, a nagy problémáktól az izzócseréig mindenben rendelkezésre állunk. A raktárak bérbeadása során azt szeretnénk elérni, hogy a bérlőkkel egy zökkenőmentes, jó üzleti kapcsolat alakuljon ki, mert mi hosszú távban gondolkodunk, és szeretnénk megismerni bérlőink tevékenységét, és amiben csak lehet, segíteni őket. Mind az irodák, mind a raktárak a város belterületében helyezkednek el, ezért is alkalmasak szinte minden tevékenységre, bérlőink a munkájukkal részt tudnak venni Szeged lüktető városi ritmusában, gyorsan be lehet jutni a belvárosba egy esetleges tárgyalásra vagy munka ebédre. Ha sikeresek a bérlőink, az egyben a mi sikerünk is, mert úgy érezzük, hozzájárultunk az ő jó eredményeikhez azzal, hogy minőségi helyiségeket bérelnek tőlünk.